Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Avcı, Vanspor’a sahip çıkılmalı!

02 Temmuz 2022
Avcı, Vanspor’a sahip çıkılmalı!

Roka AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ve Vanlı İş İnsanı Turan Avcı, Van Spor göz ardı edilmeyecek milli ve yerli bir değerdir çöküşüne, yok sayılmasına izin verilmemelidir dedi.

Vanlı İş insanı Turan Avcı Vanspor ile önemli açıklamalarda bulundu. Vanspor’da son zamanlarda yaşanan istifalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Avcı, Vanlı İş insanlarının Vanspor’a destek çıkmaları gerektiğini söyledi. 

Van Spor Milli ve Yerli Değerdir

Vanspor’un çöküşüne asla izin verilmemesi gerektiğini söyleyen Avcı, “Bizler yıllardır Van’ın milli ve yerli değerlerine önem veren iş insanlarıyız. Van Spor Van için büyük milli ve yerli değere sahip bir kulüptür. Van sporun geçmiş prestiji unutulmamalıdır, Van halkının bu denli benimsediği bir spor kulübünün çöküşüne, yok sayılmasına izin verilmemelidir” dedi. 

Vanspor’a Sahip Çıkılmalı

Vanspor’un siyaset kadar konuşulmadığını ifade eden Avcı, “Van spor yönetimi sürekli olarak değişiyor, durağın bir kulüp yönetimine hale hazırda geçilmiş değil. Van Sporun bu çöküşüne maalesef ki sessiz kalıyoruz. Halkın güvenini sağlamış iş insanlarımız bu konuda atılımlarda bulunmalıdırlar birbirimize kenetlenmeliyiz. Ne yazık ki bizim değerli iş insanlarımız siyasi mecralar gündeme geldiğinde, oda seçimlerinde aylar öncesinden çalışmalar yapıp kıran kırana mücadele ediyorlar fakat Van için milli bir dava haline gelmiş olan Van Sporu göz ardı ediyoruz, çöküşüne izin veriyoruz ”diye konuştu.

Kaynak:Tubitttum haber merkezi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.