Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da çıkan ana trafo yangınında büyük zarar

21 Haziran 2022
Van'da çıkan ana trafo yangınında büyük zarar

Van’ın Başkale ilçesinde Van-Hakkari karayolunda trafoda çıkan yangın, itfaiyenin 6 saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı.


Van'da TEİAŞ'a ait ana trafoda öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. söndürme 6 atı saat sürdü. işte geride kalalar...Van’ın Başkale ilçesindeki ana trafo hattında çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, TEİAŞ'a ait ana trafoda öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Başkale Grup Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmeye çalışılıyor. Yangına müdahale sürerken, Tuşba Grup Amirliğinden 2 araç, Gürpınar Grup Amirliğinden de 1 araç destek için Başkale ilçesine gönderildi.


Yangın nedeniyle alevlerin ve dumanın gökyüzünü kapladığı bölgede söndürme çalışmaları devam ediyorBaşkale'deki ana trafo hattında çıkan yangın devam ediyor


- Van’ın Başkale ilçesindeki ana trafo hattında çıkan yangın büyük korkuya neden olurken, bölgeye Van’dan takviye ekip gönderildi.


Edinilen bilgiye göre, Başkale çevre yolu üzerinde bulunan TEİAŞ'a ait ana trafoda öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Başkale Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangına yetersiz kalan itfaiye Van merkezden takviye talebinde bulundu. Yangına müdahale sürerken, Tuşba Grup Amirliğinden 2 araç, Gürpınar Grup Amirliğinden de 1 araç destek için Başkale ilçesine gönderildi. Yangının çevredeki trafolara sıçramaması için yoğun bir şekilde söndürme çalışması devam ediyor.Van’daki trafo yangını 6 saatte söndürüldü



Edinilen bilgilere göre, Başkale ilçesi Ortayol Mahallesi'nde elektrik dağıtımı sağlayan Van Trafo Merkezi'nde bulunan trafo öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. İşletmede bulunan çalışanların haber vermesi ile olay yerine Başkale İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Yangın kontrol altına alınamayınca Van Büyükşehir Belediyesi Tuşba ve Gürpınar İtfaiye Amirliğinden destek istendi. Van Büyükşehir Belediyesi’nden 3, Başkale Belediyesi’nden de 2 araç ile 6 saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.