Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

BBP Genel Başkanı Destici Van'a geliyor!

17 Haziran 2022
BBP Genel Başkanı Destici Van'a geliyor!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Van'a geliyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere 20 Haziran Pazartesi günü Van'a gelecek. Pazartesi ve Salı günü Van'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak olan Destici, Vanlılarla bir araya gelecek.


Van'a yaşanan uçak sorunundan dolayı, bilet bulamayan ve Siirt Havaalanı'na inmek zorunda kalan Destici, buradan karayolu ile Van'a gelecek. Pazartesi günü sabah saatlerinde Siirt Havaalanı'na inecek olan Destici, daha sonra karayolu ile Van'a hareket edecek.


İlk olarak kentte Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan 'Van Buluşması Temalı Salon Programı'na katılacak olan Destici, daha sonra kentteki esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinleyip, taleplerini alacak. Akşam saatlerinde Alperen Ocakları'nı ziyaret edecek olan BBP Genel Başkanı Destici, daha sonra Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ı makamında ziyaret edecek. Geceyi Van'da geçirecek olan Destici, Salı günü ise Erciş ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.Erciş programı kapsamında ilk olarak Erciş Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu'nu ziyaret edecek olan Destici, daha sonra Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığına geçecek. Erciş'teki esnaflarla da bir araya gelecek olan Destici, daha sonra Van'dan ayrılmak üzere Erciş'ten Van Ferit Melen Havalimanı'na hareket edecek.

Kaynak:Bölge gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.