Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van' da göçmen kaçakçılığı bir kişi tutuklandı

31 Mayıs 2022
Van' da göçmen kaçakçılığı bir kişi tutuklandı

Ağrı ilinden Van’a gelerek Göçmen Kaçakçılığı yapacağı bilgisi alınmıştır Çaldıran ilçesinde D.B. ve M.B. isimli şahısların Ülkeye Yasadışı Yollarla girdikleri tespit edilen 15 Afganistan uyruklu yasadışı göçmeni sevk ve organize ettikleri esnada suçüstü yakalanmışlardır.

Van valiliğinden gelen yazılı açıklamya göre:  Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde 2 şahsın Ağrı ilinden Van’a gelerek Göçmen Kaçakçılığı yapacağı  bilgisi alınmıştır.  29.05.2022 tarihinde Çaldıran ilçesinde D.B. ve M.B. isimli şahısların Ülkeye Yasadışı Yollarla girdikleri tespit edilen 15 Afganistan uyruklu yasadışı göçmeni sevk ve organize ettikleri esnada suçüstü yakalanmışlardır. Olay ile ilgili şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilerek D.B. isimli organizatör tutuklanmıştır. Yakalanan Yasadışı Göçmenler ise ilgili kuruma sevk edilmiştir.


Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.    

      



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.