Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban Çalışmalarına hız verdi

28 Mayıs 2022
Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban Çalışmalarına hız verdi

Van TSO Başkan Adayı İzzet Çoban yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelerek yapacakları çalışmaları anlattı.


Ekim, Kasım ayında yapılması planlanan ticaret odası seçimleri için İzzet Çoban ekibi ile birlikte Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız, Anadolu Konfedarasyonu Onursal Başkanı Yusuf Tuncil, Esenyurt Belediyesi yerel yönetimler müdürü Orhan Ayyıldız, Van Federasyonu kültürden sorumlu başkan yardımcısı Şeref Yıldız, Van Federasyonu sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Burhan Süpürgeci,Van Dernekler Federasyonu derneklerden sorumlu başkan yardımcısı İhsan Tuncil, Van Federasyonu 1. bölge başkanı Bayram Çiftçioğlu, Van Federasyonu hukuktan sorumlu başkan yardımcısı Mazlum Kuşman ve misafirlerini kahvaltıda ağırladı.


Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız yaptığı konuşmada "değişim şart ve gençlerin önünün açılması gerekiyor. Memleketimiz için her bir ferdin daha duyarlı olması ve elini taşın altına koyması gerekir. İzzet beyin Bizi İstanbul' da ziyareti değerliydi. Burada olmamızın sebebi hem iadei ziyaret hem de birlik beraberlik vurgusu yapmaktır. Bugün bizleri biraraya getiren İzzet bey ve ekibine teşekkür ediyorum. " dedi.


Anadolu Konfedarasyonu onursal başkanı Yusuf Tuncil ise " İstanbul' da en örgütlü toplum Van' dır. Ama itici gücümüz yoktur. Yönetimlerin gözünde itici bir gücün olmadığı sürece örgütlü olmanın da anlamı yoktur. Sizin gibi arkadaşlarımız odalarda başarılı olursa sesimiz daha gür çıkacaktır. Bende İzzet beye bizleri biraraya getiridği için teşekkür ediyorum ve kendisini destekliyorum." dedi.


Son olarak söz alan İzzet Çoban " Bizleri kırmayarak davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum. Bizler bir birey olarak değerliyiz ama önemli olan değerli bireylerin yan yana gelerek güç birliği yapmasıdır. Ne zaman ki insanları fikirlerinden dolayı değil de yaşadığımız güzel memleketimize nasıl değer katar göz değerlendirirsek o zaman birlik ve beraberlikten bahsedebilir, kentimizin sorunlarına daha objektif bir göz ile bakabiliriz. Bizler bu yola çıkarken asla isimler üzerinde yoğunlaşmadık. Amacımız çoğulcu bir yönetim anlayışı ile şehrimizi kalkındırmaktır. Bu yüzden her bir bireyin fikirleri bizler için değerlidir. Tekrardan herkese teşekkür ederim. Birlikte daha güçlü olduğumuzu unutmayalım." dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.