Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

TUŞBA BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİ SİNEMA İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

26 Mayıs 2022
TUŞBA BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERİ SİNEMA İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Tuşba Belediyesi, ‘Öğrencileri Sinema ile Buluşturuyoruz’ etkinliği kapsamında sinemaya gitme imkanı bulamayan öğrencileri sinema ile buluşturmaya devam ediyor.

Büyük bölümü henüz sinemaya gitme imkanı bulamayan Abdülhamit Han İlkokulu’nda okuyan öğrenciler, Tuşba Belediyesi personelleri tarafından araçlarla okullarından öğretmenleri nezaretinde alınarak Tuşba Toplum Yaşam Merkezi’nde bulunan konferans salonuna getirildi. Burada meyve suyu ve mısır ikram edilen öğrenciler, film seyretmenin keyfini yaşadılar. 


Amaçları, öğrencileri genç yaşta kültür ve sanat ile tanıştırmak olduğunu kaydeden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Bu kapsamda ‘Öğrencileri Sinema ile Buluşturuyoruz’ projesini hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Akman, “Bu proje kapsamında bugün de Abdülhamit Han İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerimizi sinema ile buluşturduk. Çocuklarımız sinemaya gitmenin mutluluğunu yaşadılar” ifadelerine yer verdi. 


İlk defa sinemayla buluşan öğrenciler, kendileri için hazırlanan bu özel günü hayatları boyunca hep hatırlayacaklarını ifade ettiler. Kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Akman ve ekibine teşekkür eden öğrenciler, tekrar belediye görevlileri tarafından aynı şekilde araçlara bindirilerek okullarına bırakıldılar.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.