Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Faiz kararı öncesi Piyasalar bugün belli olacak

26 Mayıs 2022
Faiz kararı öncesi Piyasalar bugün belli olacak

Son dakika haberi...Mayıs 2022 Merkez Bankası toplantısı için geri sayım başladı. Piyasalar bugün belli olacak Merkez Bankası faiz kararı ve faiz karar metnine odaklandı. TCMB Para Politikası Kurulu Şahap Kavcıoğlu'nun başkanlığında toplanarak faiz kararı ve açıklamasını yapacak.

Mayıs ayı Merkez Bankası faiz kararı ile faiz karar metni gelecek dönemin para politikası için sinyaller barındırdığından ekonomistlerin radarında olacak. Bununla beraber, 'Merkez Bankası toplantısı ne zaman, saat kaçta','Merkez Bankası kararı ne olacak, tahminleri neler' soruları en çok merak edilenler arasında yer aldı. İşte Merkez Bankası faiz beklentisi ile beraber döviz kurları, dolar, euro, altın fiyatları ve Borsa İstanbul'da son durum....


Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor. Merkez Bankası toplantısı Mayıs 2022 faiz kararı için Şahap Kavcıoğlu başkanlığında gerçekleşerek faiz açıklaması yapacak. TCMB faiz toplantısı sonrası faiz kararı ve karar metni duyurulacak.


Merkez Bankası'nın faiz kararı altın fiyatları, döviz kurları ve Borsa İstanbul'daki seyir için önem arz ettiğinden milyonlarca kişinin radarında olacak.


Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta?

Merkez Bankası faiz karar ne olacak, faiz beklentisi ne?

Faiz kararı öncesi dolar, euro, altın fiyatları ve Borsa İstanbul'da son durum ne?

İşte son dakika gelişmeleriyle beraber 2022 Mayıs Merkez Bankası faiz toplantısı öncesi bu 3 kritik sorunun cevabı...


MAYIS 2022 MERKEZ BANKASI TOPLANTISI İLE FAİZ KARARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA GELECEK?


Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) Mayıs 2022 faiz kararı bugün saat 14:00'de açıklanacak. Özellikle faiz kararı dışında faiz karar metni, gelecek dönemin para politikasına ilişkin mesajlar barındırdığından ekonomistlerin radarında olacak.

Kaynak:Sabah

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.