Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ GIDA DESTEĞİ

09 Mayıs 2022
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ GIDA DESTEĞİ

Tuşba Belediyesi, glütensiz gıda tüketmek zorunda olan Çölyak Hastalarına glütensiz un ve gıda desteğinde bulundu.

 Sosyal belediyecilik kapsamında özel beslenme gereksinimi duyan Çölyak Hastalarına yardım elini uzatan Tuşba Belediyesi, hastalara ücretsiz glütensiz gıda ve un desteğinde bulundu. Hasta ve ailelerinin sesine kulak veren Tuşba Belediyesi ekipleri, hazırladıkları paketleri götürerek hastalara evlerinde teslim etti.

 

9 Mayıs Dünya Çölyak Günü dolayısıyla hastaları evlerinde ziyaret eden Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çölyak Hastalığı’nın özel beslenme gerektiren bir yaşam biçimi olduğunu kaydetti. Başkan Akman, ilçedeki Çölyak Hastaları’nın tüketebilecekleri başta glütensiz un olmak üzere hamur işi gibi glüten içermeyen ve özenle hazırlanan gıda paketlerini hastaların kapılarına kadar götürülerek ücretsiz olarak teslim edildiğini söyledi.

 

Belediyenin kendilerine yaptığı destekten dolayı Başkan Akman ve ekibine teşekkür eden Çölyak Hastaları ise “Başkanımızın bizleri unutmaması ve özel bir destekte bulunması bizleri mutlu etti. Sıkıntılarımızın farkında olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.