Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Tubittum Dergisinin 67. Sayısı Van'ın Gözbebeği İpekyolu'nda...

04 Mayıs 2022
Tubittum Dergisinin 67. Sayısı Van'ın Gözbebeği İpekyolu'nda...

Türkiye, İran ve Irak’ta yayınlanan Uluslararası Tubittum Dergisi altmış yedinci sayısı Van'ın Gözbebeği İpekyolu’nda.


Türkiye, İran ve Irak’ta yayınlanan Uluslararası Tubittum Dergisi altmış yedinci sayısı Van'ın Gözbebeği İpekyolu’nda.

Uluslararası Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin, ”Ülkemizin ve memleketlerimizin kalkınmasına katkı sağlamak için başlattığımız bu projede; 67. Sayımızda Van İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu belediyesi başkan vekili Sn. İhsan Emre Aydın’ın projelerine değindik. Bunun yanı sıra; diğer illerimizde bulunan belediyeler, iş insanları, turizm acenteleri ile birlikte fikir birliğini oluşturacak konulara da yer verdik. İran’da 2 pilot bölge seçerek dağıtımımızı daha rahat sağlamak için Irak’ta bir bölgede okurlarımıza hızlı ulaştırmak içinde çalışmalarımıza yer verdik. Van ilinde bulunan bazı kurye firmaları ile anlaşarak daha hızlı ve anında dağıtımı gerçekleştirecek mesai arkadaşlarla protokol imzaladık. Tubittum dergisinin en büyük başarısı ise; Kamu kurumların, ana sponsorların, işverenlerin, basın mensupların ve okurların destekleriyle büyümesidir. Bu büyümede katkı sunan herkesin asla emeğini unutmadığımızı ve her zaman bir vefa borcumuzun olacağını buradan belirtmek istiyorum. Gerek İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den, Edirne’den, Ağrı’dan, Diyarbakır’dan, Van’dan, Bursa’dan, Tahran’dan, Tebriz’den, Erbil’den daha ismini ekleyemediğim diğer illerden çalışmalarımızı daha hızlı yürüten iş insanlarımıza ayrı şükranlarımı sunmak isterim. Bizler, birlikte büyük bir aileyiz. Bu ailenin en büyük paydaşları da sizlersiniz. Her zaman var olun.


Neden Azizin 9'u?

Yeni sayımızın heyecanını sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyorum. Lisede arkadaşlarımıza yazdığımız mektup girişi gibi oldu ama olsun. Bu sayımızda Azizin 9'unu sizlere aktaracağız. 

"Bağcıklarınızı sağlam bağlamadığınızda düşmeniz andır."

Önceki sayımızda 8888'leri yazmıştık. Bu sayımızda ise; iş insanlarından oluşan 9'ları eklemek istedik. 9 rakamı tek başına anlam ifade etmeye bilir ya da sadece sayı olarak bakılıp geçilebilir ama bildiğiniz gibi değil. Hem 6 olarak okunan hem de 9 olarak okunan 9 rakamı pozitif enerjinizi toplama merkezi olarak bilinir. 3+3=6 ediyorsa... 6+2+1= 9 ediyorsa... O zaman 3x3=9 etmez mi? Rakamlara dikkatlice baktığınızda neler görüyorsunuz? Ya da o rakamlar sadece sayıların birleşimi sonucu farklı rakamların sonucunu bulmaktan başka bir işe yaramıyor mu? Bu konuyu ayrıca düşünmenizi tavsiye ederim.

"Başlangıç meridyeni ile bitiş meridyeni arasında sayılan rakamlardır Azizin 9'u"

ALTMIŞ YEDİNCİ SAYIMIZA GELİNCE:

Uluslararası Tubittum Dergisinin İran'ın 10 bölgesine ulaşması, Irak'ın 1 bölgesinde yer alması ve en önemlisi ise; Türkiye'de 22 ile ulaşması gururunu yaşamaya devam ediyoruz. 67. Sayımızda; iş insanlarımıza, bölgesel kalkınma, ulusal tanıtımına, gönüllü hizmetlere ve bilinmeyen gerçeklere yer vererek sizlere aktarmak istedik. Her sayfamızın kendisine has içerik olduğunu, kendisine has anlam taşıdığını fark edeceksiniz. Kendinize çok iyi bakın. Dergimizle kalın.

"KOŞARKEN YORULUYORSAN, DİNLENEREK KOŞMAN GEREK." 

HAYDİ, SENDE TUBİTTUM'LU OL. SENDE KOŞANLARI HEM SEYRET, HEM DE ONLARLA BİRLİKTE KOŞ"dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.