Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Erdinç Peker'den Ramazan Bayramı mesajı

01 Mayıs 2022
Erdinç Peker'den Ramazan Bayramı mesajı

DEVA Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, "Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim." Dedi.

Başkan Erdinç Peker, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, bayramların insanı ve toplumu kucaklayan kutsal değerler olduğunu belirten Başkan Peker, şu ifadelere yer verdi: 


"Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği müstesna günlerdir. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. 


Bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın ötesinde, bayram yapamayanların kederine, sorununa, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazanın taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı'nın bütün vatandaşlarımızın yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması bu mübarek günün anlamına daha da anlam katacaktır. 


Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve özelde Vanlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun."


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.