Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da kadınlar matinesı düzenlendi

21 Mart 2022
Van'da kadınlar matinesı düzenlendi

Vanda kadınlara özel eğlence programı düzenlendi. Etkinlikte bir araya gelen kadınlar halay çekerek gönüllerince doya sıya eğlendi.



Van'da kadınlara özel eğlence programı düzenlendi. Etkinlikte bir araya gelen kadınlar halay çekerek gönüllerince doyasıya eğlendi.


Van'ın Edremit İlçesinde  bulunan Altınsaray Vıp Düğün Salonunda kadınlara özel eğlence programı düzenlendi.Van'da ilk olarak  düzenlenen kadınlar matinesin de  yaklaşık 500 kadın bir araya gelerek geceye damga vurdu. İstanbul'dan  özel olarak davet edilen ünlü kadın Dj Esra Dağdele'nin sahne aldığı programda, kadınlar tüm coşkuyla şarkılara eşlik ederek gecenin geç saatlerine kadar eğlenceli dakikalar yaşadı. 


Altınsaray Vıp Düğün Salonu işletmecisi Gurbet Ertak" amacımız kadinlara kendi var oluşlarını ve bir arada eğlenmek olmalarını sağlamak. Bundada başarılı olduğumuzu düşünüyorum. 500 kadınımızı birlik beraberlik içerisinde görmek mutluluk verici farklı organizelerle yeniden buluşmayı ümit ediyorum tüm sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim " ifadelerini kullandı.


Setri Aşk Gelinlik, Keve Ajans, Asri Sima Organizasyon, Etçi Sinan ve Turkuaz Halı Yıkama sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon düzenlenen hediye çekilişleriyle  son buldu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.