Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Ali geyik'in geçmişe övgüler kitabı görücüye çıktı

05 Şubat 2022
Ali geyik'in geçmişe övgüler kitabı görücüye çıktı

Van 'da Ali geyik"in geçmişi övgü mezopotamya'da bir lezzet turu kitabının lansman ve imza gecesi düzenlendi.

Doğu-anadolu aşçılar ve pastacılar federasyon başkanı ali geyik Van'da bir  otelde 3. kitabin lasman gecesi duzenleyerek ilgi odağı oldu.

Yoğun katilimin olması gurur verici diyerek sozlerine  devam eden geyik yeni kitabında van mutfaginin kaybolmus yemeklerini kaleme alarak kaybolmuş lezzetleri gün yüzüne çıkararak nesilden nesile ulasmasini kültürümüzü kayıt altina almamiz gerekiyor diyen geyik katilim sağlayan bütün misafirlare teşekkürlerini ileterek sözü van aşçılar ve pastacılar Derneği Başkanı  NURULLAH KAPLAN söyle devam etti.

kaplan Van' ın gastronomisi cok onemli bir noktaya geldigini ve coğrafi işaretli yemeklerinin alinmasinda ali geyikle ciddi ilerlemeler kaydettik van sanayi ve ticaret odasıyla paydaş olarak bütün etkinlikler ve fuarlarda birlikte hareket ediyoruz.


Katılımcılar Van TSO' yönetim kurulu üyesi Eren görsel görmen, meclis üyesi Yusuf Konak, Mehmet Faruk altınal,ile Genel  sekreter Aras Sabri ışık Ali Süer ve birçok iş insanı bu gece Ali Geli'ği yalnız bırakmadılar


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.