Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van’da, Halı Yıkama Derneği kuruldu

30 Aralık 2021
Van’da, Halı Yıkama Derneği kuruldu

DOĞU'nun incisi Van'da, Halı Yıkamacılar Birliği (VANHAYBİD) Derneği kuruldu. 28 erkek üye ile kurulan derneğe Nurcan Arap başkanlık ediyor.

Van halı yıkama esnafları birlik, beraberlik ve dayanışma amaçlı, Van Halı Yıkamacılar Birliği (VANHAYBİD) Derneği kurdu. 28 üye ile kurulan bu derneğe bir kadın başkanlık ediyor. Derneğin başkanı seçilen Nurcan Arap yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir lokantada verilen yemekte kuruluşlarını ilan etti.

NHAYBİD Başkanı Arap, dernek çatısı altında birleştiklerini belirterek," 

Örgütlenmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz farkındayız. Şu anda derneğimizin kuruluşunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı, birlik ve beraberliğimizi sağlamak.

Toplumun içerisinde yeme, içme ne kadar arz ediyorsa, temizlik de bir o kadar önem arz ediyor. Pandemi sürecinde çok zorluklar çektik. Biliyorsunuz koronavirüsün en büyük düşmanı temizlik ve hijyendir. Sağlıkçılar burada ne kadar çok tehdit altında olduysa, biz  halı yıkama sektörü de bu sıkıntılı süreci yaşadık. Bu süreçte bir çoğumuz evlere girip halıları alarak yıkamaya götürdük."dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.