Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Başkent platformu Basınla biraraya geldi

19 Aralık 2021
Başkent platformu Basınla biraraya geldi

Başkent Vanlılar platformu Van'da bir otelde düzenlenen toplantıda yerel ve ulusal basınla biraraya gelerek Van için neler yapabileceklerini anlattılar.

Başkent Vanlılar Platformu Basınla biraraya geldi.

Başkent Vanlılar Platformu Kimdir?

"2018 yılında bir grup Vanlı iş insanı tarafından kurulmuş Başkent vanlılar platformu bir tüzel kişiliğe sahip olmamasına rağmen kurumsal prensiplerle hareket eden bir platformdur. 

Özellikle Ankara'daki Van lobisini daha aktif ve daha etkin bir yapıya dönüştürmeyi misyon edinen platformun ayrıca, Ankara'da yaşayan vanlıların birbirleriyle etkileşim içinde olmaları da amaçları arasındadır. 

Van'a gelecek yeni yatırımlara öncülük etmek, Van'ın yatırım fırsatlarını daha etkili biçimde anlatabilmek Vanlı iş insanı ve genç girişimcilerin iş ortaklığı kültürü ve birlikte hareket edebilme gibi yeteneklerine katkı sunmayı hedefleyen başkent vanlılar platformu, Van'ın ekonomik ve sosyo kültürel gelişimine fayda sağlamayı amaçlamaktadır. Süreli dönem başkanlığı ve her üyenin sırayla başkanlık yapacağı bir yönetim anlayışı içerisinde yönetilen platform yeni nesil bir sosyal girişimdir. "


Van sokak haber 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.