Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Girne Koleji Van Kampüsünden öğretmenlere özel etkinlik

25 Kasım 2022
Girne Koleji Van Kampüsünden öğretmenlere özel etkinlik

Girne Koleji Van Kampüsü Okulu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bünyesinde eğitim veren öğretmenlere yönelik kampüs yerleşkesinde bir etkinlik düzenledi.

Girne Koleji Van Kampüsü Okulu 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Akşam yemeğiyle başlayan etkinlik Girne Koleji Okul Müdürü Timur Yıldırım’ın günün anlam ve önemine binaen kaleme aldığı şiirle devam etti. Akşam yemeği sonrası başlayan etkinlik öğretmenlerin şarkı seslendirmesiyle devam etti. Bir birinden farklı etkinliklerle eğlenceli bir vakit geçiren öğretmenler, konser tadında devam eden şarkıların ardından halay çekerek geceye nokta koydu. 


Öğretmenlere yönelik düzenlenen etkinlikte Girne Koleji Van Kampüsü Kurucu Müdürü Kıvanç Büyükaslan ve Girne Koleji Van Kampüsü Müdiresi Özlem Bor öğretmenlere özel hazırladıkları üzerlerinde isimleri işlenmiş ajandaları hediye ederek öğretmenlerin anlamlı gününü kutladı. 


ÜLKENİN TEMELİNİ, SAĞLAMLIĞINI EĞİTİM OLUŞTURMAKTADIR


Etkinlik sonrası açıklamada bulunan Girne Koleji Van Kampüsü Kurucu Müdürü Kıvanç Büyükaslan,” Öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğini şekillendiren öğretmenlere emekleri için teşekkür ederim. Eğitim, nasıl ki bir binanın temeli ve kolonlar o binayı sağlam tutuyorsa, ülkenin geleceğini de eğitim ayakta tutmakta. Ülkenin temelini, sağlamlığını eğitim oluşturmaktadır. Bizde gençlerimizi çocuklarımızı, geleceğin sağlam temellerine ayak uydurmaları ve geleceğimizi hazırlamaları için elimizden geldiğince eğitmekteyiz. Tüm enerji ve emeğimizi onlara harcamaktayız. Okulumuzda öğretmenler günü nedeniyle son dersten sonra öğretmenlerimize yönelik bir yemek programı hazırladık, ardından eğlenceli, halaylı güzel bir etkinliğimiz oldu, etkinlik sonrası hediyelerimizi taktim ettik, güzel bir geceyle bu günü sonlandırdık” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.