Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Çatak; 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Rafting Festivali' ne geri sayım başladı

24 Haziran 2022
Çatak; 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Rafting Festivali' ne geri sayım başladı

Çatak; 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali'ne hazır Van'ın Çatak ilçesinde bu yıl 11. düzenlenecek olan 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı.

 Kanispi Şelalesi'nin bulunduğu bölgede Pazar günü düzenlenecek olan festivalin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.Çatak Kaymakamlığı ve belediye tarafından ilçe merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan Kanispi Şelalesi'nin bulunduğu bölgede 11. düzenlenecek olan 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Rafting Festivali'nin hazırlıkları tamamlandı. 


2020 ve 2021 yıllarında pandemiden dolayı yapılamayan 'Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Rafting Festivali'nin bu yıl yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Rafting Festivali'nde Dodan Özer ve yerel sanatçılardan Ferec, Gülay İncaz ve Bejan Berken de sahne alacak. Çatak'ta baharın gelmesiyle birlikte festival heyecanı yaşanıyor. Çatak Kaymakamlığı ve Çatak Belediyesi tarafından düzenlenecek Kanispi Alabalık, Bal, Ceviz ve Rafting Festivali Pazar günü yapılacak. 

Kaynak:Bölge gazetesi


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.